miercuri, 14 iulie 2010

RIP Magdalene

Iata ca anul 2010 aduce o noua tragedie. Dupa disparitia legendarului Dio si moartea lui Peter Steele este randul scenei de death-metal sa poarte doliul: conform mass-media astazi a murit cunoscuta vocalista de death-grindcore Magdalene Firehair. Aceasta s-a sinucis ingurgitand 12 flacoane de Faringosept impreuna cu 300 de grame de telemea de bivolita si 3 litri de ceai de Coada Soricelului. Colegii, prietenii si familia sunt inca in stare de soc. Celebrul solist de crust-folk, John “Hellstorm” Costachioaie, care a ingrozit cu vocea sa guturala Asociatia Spalatoreselor din Chile, a declarat ca artista a mai avut o tentativa de suicid dar ca sotul ei i-a luat in timp util cele doua folii de vitamina C.

Magdalene si-a inceput cariera ca vocalista a trupei de noise “Romanian Funeral” si a dat primul concert la Casa de Cultura a Combinatului de Plante Ornamentale si Seminte de Floarea Soarelui din Gaesti, la numai 6 ani. Peste 5 ani, la varsta de 18 ani paraseste trupa care a consacrat-o si devine vocalista si textiera cvartetului de cimpoaie “Satanic Countryside”, in locul cunoscutului astronom si tamplar Robert “Fist” Apopei, retras din showbiz dupa eclipsa partiala de luna din Cuba din 1944. Putin timp dupa turneul mondial in Romania cu “Satanic Countryside” Magdalene se casatoreste cu fierarul trupei, Mike Cantemir, iar din relatia lor rezulta o fetita si un urs panda. Relatia nu dureaza insa decat 23 de ani dupa care Mike se inscrie in Clubul de Canotaj al Consiliului Judetean din Berna, parasind-o pe Magdalene. Aceasta nu a asteptat prea mult si dupa nici 18 ani isi reface viata casatorindu-se de aceasta data cu bateristul Clubului de Antropologie al Oficiului Postal nr.2 din Paris, nimeni altul decat Pierre “Stone” Petrache. Acesta ii deschide Magdalenei noi drumuri in cariera: fiind bun prieten cu tatal vitreg al palarierului de la Oficiul de Cadastru si Filatelie din Mizil reuseste sa il convinga pe chitaristul trupei “Morbid Dead Corpse” sa o ia vocalista in trupa, in locul celebrei Vanessa Murarescu, care oricum era in incompatibilitate o data cu obtinerea titlului de cetatean de onoare al comunei Cracaoani din Elvetia. Magdalene activeaza vreme de 48 de ani in trupa primind diverse distinctii internationale printre care Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Impletit Cosuri de Nuiele din Chicago, Discul de Platina al Comunitatii Mosnegilor din Oslo si Medalia de Aur a Organizatiei de Sudori din Josenii de Sus. In primavara anului 1967 Magdalene schimba placutele de frana si discul de ambreiaj al autoturismului personal. Coincidenta face ca exact 8 ani mai tarziu, in toamna lui 1961, Organizatia Mondiala a Crescatorilor de Viermi de Matase din Venezuela sa reuseasca anularea catorva concerte ale trupei “Morbid Dead Corpse” in Finlanda si Uganda. Trupa da in judecata organizatia si castiga suma de 800.000 de yeni in fata Inaltei Curti de Arbitraj a Palatului Copiilor din Pascani.

Din pacate artista nu mai este acum printre noi. Oboseala acumulata in turneul de aniversare a 12 ani de la infiintarea Intreprinderii de Utilaje, Ceasuri si Animale Mici din Comarna au impins-o la nesabuitul gest. RIP.

14 comentarii:

  1. fain... da zi-mi si mie un autoturism din tara de unde e Magdalene 'taratura secolului trecut'=stirea mileniului 3 la protv care sa aiba placute de frana din 1967...

    RăspundețiȘtergere
  2. frate spune-mi si mie ce fumezi !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) aveam nevoie de asta:)) da pe bune acum... nu ştiu ce maraciucă ciudată bagi în tine dar ai nişte idei criminale:) poate chiar astea au dus la moartea magdalenei.. o fi citit post-ul înainte să dispară:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Tzarane, nu ştiu cine-mi eşti dar eşti aproape tare. Cât pe ce să-mi placă ce ai născut până ce am văzut că „injineru român” avea nevoie de asta. Daca ăsta (injineru de...) - gelhair - avea nevoie de asta, eu as opta pentru ceva mai strong. Oricum, bravo! Ai văzut destul de bine evenimentul. Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adica de ce tre' sa bagi maraciuci ca sa scoti ceva care gadila mintea si auzul? Sau voi sunteti din aia care o dau cu weed-uri ca sa scoata o gluma de autobaza? Mintea ar trebui sa fie creativa si fara mahoarca, corect fratie? :)) Noi folosim metode traditionale umede si tot devenim mai racheta decat prevede legea. I-ati un scut.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim aveam nevoie de asta în sensul că trebuia să citesc ceva să-mi schimbe starea de spirit (ca să-ţi explic mai în detaliu - ca să mă facă să râd)
    @Gheorghe probabil de la metodele tradiţionale ţi-ai pierdut şi simţul gramaticii, IA-ŢI o carte!
    Încă o dată: un post minunat care m-a uns la inimă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa raspund totusi la intrebarea de mai sus: Pall Mall albastru.

    RăspundețiȘtergere
  8. @injineru Dăşteptu lu' tata, cat de smart eşti tu la „sub gel”. Merci că mi-ai explicat şi mie în detaliu. Ce te determină să crezi că nu pricepusem din prima? Măcar ai râs Tzăpligă?

    RăspundețiȘtergere
  9. @anonim (ultimul): am râs, dar sunt surprins să vă găsesc pe aici:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim ,super tare ,COMPLIMENTELE mele din Bruxelles ...

    Chiar vb. care le-a spus d-na Mirabela Dauer la emisiunea lui Cristi Brancu : Oboseala acumulata in turneul de aniversare a 12 ani de la infiintarea Intreprinderii de Utilaje, Ceasuri si Animale Mici din Comarna au impins-o la nesabuitul gest. RIP. ... mai facut sa pling ...dar iti multumesc ...uff ce as pune o ranga pe spatele tobosarului ala care se lauda ca PUIUTUL a facut de toate... auzi la ei s-o duca la VRACI si apoi sa minca ca VRACIUL este Preot ... iarta-ne Doamne si tinene in ekipa ta nu ne lasa Doamne in ekipa adversa :(

    RăspundețiȘtergere
  11. LOL .. epic.. thumbs up

    RăspundețiȘtergere
  12. Un crestin si un om de stiinta stau de vorba, omul de stiinta zice: sa dovedit ca la centrul fiecarei galaxii se afla o gaura neagra, la care crestinul raspunde: Nu stiu ce sa zic, nu cred pana nu vad.

    RăspundețiȘtergere
  13. De unde le mai scoti ? :-))))
    Posteaza mai des ca sa "se" mai rada si burtile noastre, sa se bucure si ochii nostri !
    Si DA !!!! Aveam nevoie de asta, vorba cuiva de mai sus !
    Mna....m-am trezit si eu sa "comment" dupa luni si luni, dar nu m-am putut abtine!
    :-*

    RăspundețiȘtergere